Ποιες Είναι οι Βασικές Αρχές και τα Συστήματα του Ασιατικού Χάντικαπ Στο Ποδόσφαιρο;

Το Ασιατικό Χάντικαπ είναι ένα είδος στοιχηματικού παιχνιδιού, που είναι πιο διαδεδομένο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, αλλά παίζεται και σε άλλα αθλήματα. Είναι λίγο πιο πολύπλοκο από το απλό στοίχημα, αλλά αξίζει τον κόπο να στοιχηματίσει κανείς, γιατί βοηθάει τον παίκτη να κερδίσει περισσότερα, μακροχρονια. Επιλέξτε μία αξιόπιστη στοιχηματική εταιρεία, που να διαθέτει ασιατικό χάντικαπ, όπως την Ivi Bet και ξεκινήστε το παιχνίδι. 

Προτού πέσετε στα βαθιά του στοιχηματισμού με ασιατικό χάντικαπ, θα ήταν καλό να ενημερωθείτε για τις βασικές αρχές του. Ο στόχος του χάντικαπ (μειονέκτημα), είναι να διορθώσει ένα μη ισορροπημένο ματς παρέχοντας ένα εικονικό προβάδισμα στην αδύναμη ομάδα. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να στοιχηματίσουν σε ένα παιχνίδι με πιο ισορροπημένες πιθανότητες.

Βασικές Αρχές 

Ασιατικού Χάντικαπ

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις βασικές αρχές του Ασιατικού Χάντικαπ:

  1. Η πιο αδύναμη ομάδα παίρνει ένα εικονικό προβάδισμα σε γκολ ή σε μέρος γκολ. Για παράδειγμα, αν έχουμε ένα Χάντικαπ -1, αυτό σημαίνει ότι η αδύναμη ομάδα ξεκινά με ένα γκολ παραπάνω.
  2. Το Χάντικαπ μπορεί να είναι ολόκληρος αριθμός (π.χ. -1, 0, +1) ή μισός αριθμός (π.χ. -1.5, +0.5, +1.5). Οι μισές τιμές χρησιμοποιούνται για να αποφευχθούν οι ισοπαλίες.
  3. Αν η ομάδα που στοιχηματίζετε, νικήσει με περισσότερα γκολ από το Χάντικαπ, το στοίχημα σας κερδίζει. Αν η ομάδα νικήσει με ακριβώς τον αριθμό του Χάντικαπ, το στοίχημα επιστρέφεται, δηλαδή παίρνετε τα χρήματά σας πίσω. Τέλος, αν η ομάδα χάσει, τότε χάνετε όλο το ποσό, που στοιχηματίσετε. 
  4. Σε περίπτωση Χάντικαπ με μισή τιμή, η ομάδα στην οποία έχετε στοιχηματίσει, μπορεί να φέρει δύο πιθανά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, σε ένα Χάντικαπ -1.5, αν η ομάδα νικήσει με δύο γκολ διαφορά, το στοίχημα κερδίζει πλήρως. Αν νικήσει με ένα γκολ διαφορά, το στοίχημα επιστρέφεται μισό.

Συστήματα Στοιχηματισμού 

Ασιατικού Χάντικαπ

Τώρα που πήρατε μία ιδέα για τις βασικές αρχές του ασιατικού χάντικαπ, Ας δούμε μερικά συστήματα στοιχηματισμού, που συναντάμε σε αυτό το είδος στοιχηματος:

  1. Χάντικαπ 0: Αν η ομάδα, στην οποία στοιχηματίσατε, νικήσει, τότε κερδίζετε. Αν χάσει, τότε χάνετε όλο το ποσό. Σε περίπτωση ισοπαλίας, σας επιστρέφεται το στοίχημα.  
  2. Χάντικαπ -0.5: Όταν στοιχηματίζετε στη νίκη της ομάδας σας και.αυτή νικήσει ή φέρει ισοπαλία, το στοίχημα κερδίζει. Αν χάσει, το στοίχημα χάνεται.
  3. Χάντικαπ +0.5: Ποντάρετε ότι η ομάδα που επιλέγετε, δε θα χάσει. Αν η ομάδα φέρει ισοπαλία ή νικήσει, το στοίχημα κερδίζει. Αν χάσει, χάνετε και εσείς.
  4. Χάντικαπ -1: Στοιχηματίζετε στη νίκη της ομάδας που επιλέγετε με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Αν η ομάδα σας νικήσει με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ, το στοίχημα κερδίζει. Αν νικήσει με διαφορά ενός γκολ, το στοίχημα επιστρέφεται. Αν χάσει ή φέρει ισοπαλία, το στοίχημα χάνεται.
  5. Χάντικαπ +1: Ποντάρετε ότι η ομάδα που επιλέγετε δε θα χάσει με διαφορά μεγαλύτερη από ένα γκολ. Αν η ομάδα φέρει ισοπαλία ή χάσει με διαφορά ενός γκολ, το στοίχημα επιστρέφεται. Αν χάσει με διαφορά δύο γκολ ή περισσότερο, το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Αυτές είναι οι βασικές αρχές και ορισμένα από τα συστήματα στοιχηματισμού, που μπορείτε να συναντήσετε στο ασιατικό χάντικαπ. Υπάρχουν ακόμα διαφορές παραλλαγές ανάλογα με την στοιχηματική εταιρεία και τους όρους που εφαρμόζονται σε κάθε αγώνα. Μελετήστε τις προσεκτικά, προτού συμπληρώσετε το επόμενο στοιχηματικό σας δελτίο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *