Πώς Λειτουργεί το Μακροχρόνιο Στοίχημα; Θετικά και Αρνητικά

Τα τυχερά παιχνίδια γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή από ένα ευρύ κοινό. Το στοίχημα αποτελεί ένα δημοφιλές κομμάτι τους. Πλέον ο καθένας μπορεί να μπει για να παίξει στοίχημα, εκτός από ένα πρακτορείο και σε μία διαδικτυακή ιστοσελίδα. Η 20Βet είσοδος δίνει τη δυνατότητα να ποντάρετε σε βραχυχρόνιο στοίχημα και ζωντανό στοίχημα (live betting), αλλά και σε μακροχρόνιο. 

Το βραχυχρόνιο και το ζωντανό στοίχημα είναι δύο τρόποι στοιχηματισμού, που επιλέγονται σε μεγαλύτερο βαθμό από τον κόσμο των στοιχηματιστών. Οι περισσότεροι αναζητούν τους αγώνες, που υπάρχουν την ίδια μέρα για να παίξουν στοίχημα ή προτιμούν να δουν τι διεξάγεται εκείνη την ώρα. Αντίθετα, στο μακροχρόνιο στοίχημα  ψάχνουν για ένα ποντάρισμα, το αποτέλεσμα του οποίου θα φανεί σε βάθος χρόνου, όπως για παράδειγμα το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Champions League. 

Πώς να Παίξω Ένα Μακροχρόνιο Στοίχημα; 

Μακροχρόνιο Στοίχημα;

Τα μακροχρόνια στοιχήματα θα τα βρείτε στις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες σε ειδική κατηγορία, ανάλογα με τη διοργάνωση ή το πρωτάθλημα, που θα προτιμήσετε. Αν δεν έχετε πολλή υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα, επιλέξτε τουρνουά που τελειώνουν σύντομα, όπως Μουντιάλ, Euro, Μουντομπάσκετ ή Ευρωμπάσκετ. Διαφορετικά, αν ασχοληθείτε με εθνικά πρωταθλήματα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πάντα η δυνατότητα του Cash Out. 

Αυτή η μορφή στοιχήματος έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία. 

Ας Ξεκινήσουμε από τα Θετικά

Όταν παίζετε ένα στοίχημα με μακροχρόνια κατάκτηση, έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε την πορεία αυτής της επιλογής σας. Δηλαδή, αν για παράδειγμα έχετε παίξει την Τσέλσι ως νικήτρια ομάδα στο Champions League, μπορείτε σε οποιαδήποτε φάση να κάνετε cash out, εάν πιστεύετε ότι δε θα καταφέρει να προχωρήσει περαιτέρω. Με άλλα λόγια, αν επιλέξετε ένα φαβορί – κατά κάποιον τρόπο – εξασφαλίζετε ένα σίγουρο κέρδος. 

Ακόμα, είναι δυνατόν να αποκτήσετε κέρδη με τη σωστή διαχείριση ρίσκου. Ουσιαστικά, τα μακροχρόνια στοιχήματα αποτελούν έναν τρόπο, με τον οποίο μπορείτε να ανεβάσετε το κέρδος σε μεγάλο βαθμό. 

Ας Προχωρήσουμε Τώρα στα Αρνητικά

Μακροχρόνιο Στοίχημα;

Το μακροχρόνιο στοίχημα δεν είναι τόσο δημοφιλές σε σύγκριση με άλλους τύπους στοιχήματος, γιατί χρειάζεται κανείς να έχει πολλή υπομονή, καθώς ένα αποτέλεσμα χρειάζεται πάρα πολύ καιρό για να βγει. Έτσι, όπως προκύπτει από τις στατιστικές, η πλειοψηφία των στοιχηματιστών δε διαθέτει την απαιτούμενη υπομονή, για να παρακολουθεί την πορεία αυτού του στοιχήματος. 

Ακόμα, η επιλογή μιας ομάδας βασίζεται κατά κύριο λόγο στην τύχη, καθώς δεν μπορεί κάποιος να μελετήσει κάποια στατιστικά ή και άλλα στοιχεία, για να μπορέσει να προβλέψει με βάση τη λογική και τις πιθανότητες. Αυτό συμβαίνει γιατί, ως επί το πλείστον, η τοποθέτηση στοιχήματος με μακροχρόνιο αποτέλεσμα γίνεται πριν αρχίσει η διοργάνωση ή το πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουν προλάβει να διαμορφωθούν ακόμα αυτά τα στοιχεία. Έτσι, δυστυχώς φαίνεται πόσο ρευστή και συχνά βασισμένη στην τύχη είναι η πρόγνωση αυτό του είδους στοιχήματος.

Ανακεφαλαιώνοντας διαπιστώνουμε ότι τελικά το μακροχρόνιο στοίχημα αποτελεί μία πρόκληση για όσους θέλουν να το ακολουθήσουν. Είναι γεγονός ότι δεν επιλέγεται από τους περισσότερους ανθρώπους που τοποθετούν στοιχήματα, λόγω των δυσκολιών που έχει. Χρειάζεται κανείς να έχει υπομονή, να κάνει σωστή διαχείριση και εκτίμηση του ρίσκου, αλλά και ταυτόχρονα να μην ξεχνάει ότι, κατά κύριο λόγο, η επιλογή του βασίζεται στην τύχη. Ωστόσο εάν κάποιος, έχοντας αυτά υπόψη, κάνει μία καλή αρχική εκτίμηση και έχει και την τύχη στο πλευρό του, τότε μπορεί να πετύχει αξιοσέβαστα κέρδη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *