7 κόλπα για να κερδίσετε χρήματα με τα αθλητικά στοιχήματα

Το να κερδίσετε χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα, είναι αληθινό ή όχι; Το να κερδίσεις έναν πράκτορα στοιχημάτων δεν είναι εύκολο, αλλά σου προτείνουμε να μάθεις τι πρέπει να προσέξεις για να αρχίσεις να κερδίζεις χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα στα νέα αθλητικά στοιχήματα στην Ισπανία.

Ο τζόγος είναι μια πραγματική άσκηση αυτοελέγχου. Πολλοί άνθρωποι που χάνουν χρήματα στον τζόγο το κάνουν επειδή παρασύρονται. Οι κακές αποφάσεις και η πρόθεση να ανακτήσετε όσα έχετε χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταστρέψουν το bankroll σας, αν δεν καταφέρετε να τις ελέγξετε. Όχι μόνο αξίζει να το πιστέψετε, αλλά θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε μια σειρά από κανόνες και συμβουλές για να κάνετε τα αθλητικά σας στοιχήματα επιτυχημένα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βγάζουν χρήματα με τα αθλητικά στοιχήματα και ως εκ τούτου πιστεύουν ότι είναι απάτη και ότι είναι αδύνατο να πετύχεις στον κόσμο του στοιχήματος. Δεν είναι έτσι, η νίκη είναι δυνατή, αν και κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Εδώ θα σας πούμε τι πρέπει να κάνετε για να δοκιμάσετε.

Μην έχετε αυταπάτες ότι θα κερδίσετε 100%.

Το πρώτο λάθος ενός αρχάριου είναι να περιμένει μεγάλα και γρήγορα κέρδη στο αθλητικό στοίχημα. Αυτό δεν προέρχεται μόνο από αυτοπεποίθηση, αλλά και από άγνοια των βασικών μηχανισμών του στοιχήματος.

Το στοίχημα δεν είναι μόνο να μαντέψεις τα αποτελέσματα των επερχόμενων αθλητικών γεγονότων ή των εν εξελίξει αγώνων. Ο τζόγος είναι μια μεγάλη επιχείρηση στην οποία οι εταιρείες κερδίζουν χρήματα δημιουργώντας έναν χώρο για τους πελάτες να διασκεδάσουν, να παίξουν, να κερδίσουν και να χάσουν.

Η βασική αρχή είναι να μην χάσετε ένα κρίσιμο ποσό χρημάτων από τον προσωπικό σας προϋπολογισμό.

Μην υπολογίζετε τα τυχερά παιχνίδια ως κανονικό εισόδημα.

υπολογίζετε τα τυχερά παιχνίδια

Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι αρχάριοι είναι η αβάσιμη πεποίθηση ότι τα αθλητικά στοιχήματα θα μετατραπούν σε κανονικό εισόδημα.

Ο τζόγος είναι τζόγος, που σημαίνει ότι υπάρχει πάντα (!) πιθανότητα να χάσεις.

Ένα άτομο μπορεί να μελετήσει τον τομέα του στοιχήματος “από την αρχή”, να κατανοήσει τέλεια το άθλημα, να έχει μεγάλη εμπειρία στην πρόβλεψη, αλλά να χάσει χρήματα. Οποιοσδήποτε παίκτης πόκερ, ακόμα και ο πιο επιτυχημένος, μπορεί να περάσει από μια σειρά αποτυχιών. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης κατεβαίνει για λίγο.

Όμως, ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που εγγράφονται σε ένα bookmaker, για κάποιο λόγο, πιστεύουν ότι μπορείτε να κερδίζετε συνεχώς στα στοιχήματα. Η πιο προφανής πιθανότητα, η απώλεια χρημάτων, για κάποιο λόγο παραμένει μυστικό για αυτούς.

Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο ενός προγραμματισμένου, στρατηγικού και κερδοφόρου παιχνιδιού. Αλλά η αρχική υπόθεση ενός καλού παίκτη είναι να καταλάβει ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσει τα επενδυμένα χρήματα.

Βρείτε έναν αξιόπιστο bookmaker

Η επιλογή του πράκτορα στοιχημάτων για αθλητικά στοιχήματα είναι πολύ σημαντική, καθώς πρέπει πρώτα να μάθετε τα πάντα για αυτό. Πρέπει να μάθετε εάν τα χρήματά σας θα είναι ασφαλή και εάν θα υπάρξουν προβλήματα με την ανάληψη κεφαλαίων.

Μερικοί παίκτες υπόκεινται σε περιορισμούς όταν κερδίζουν σταθερά και αυτοί οι περιορισμοί θα σας σταματήσουν, κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο.

Ευτυχώς, υπάρχουν bookmakers που δεν επιβάλλουν αυτούς τους περιορισμούς, αν και είναι μειοψηφία. Με τον ίδιο τρόπο, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε για την ασφάλεια που προσφέρουν οι στοιχηματιστές πριν επιλέξετε ένα από αυτά και μην ξεχάσετε να ελέγξετε ότι έχουν άδεια να λειτουργούν νόμιμα στη χώρα σας.

Αναλύστε καλά τις μεταβλητές του στοιχήματός σας

Αναλύστε καλά τις μεταβλητές

Το μυστικό για να κερδίσετε χρήματα σταδιακά με τα αθλητικά στοιχήματα είναι να κάνετε μια πλήρη ανάλυση των δεδομένων που επηρεάζουν τα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κερδοφόρο στοίχημα.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αναζητήσετε αξιόπιστες πηγές πληροφοριών σχετικά με τα στοιχήματα και τα αθλήματα, όπως το APWin για παράδειγμα.

Μελετήστε επίσης όλες τις πληροφορίες για τις ομάδες που πρόκειται να αναμετρηθούν, από τα στατιστικά των παικτών τους μέχρι τα αποτελέσματά τους στα τελευταία παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Φυσικά, αυτό δεν θα είναι εύκολο στην αρχή και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να συνηθίσετε να το κάνετε σωστά. Μην απελπίζεστε όμως, τα αποτελέσματα θα φανούν από τα πρώτα κιόλας στοιχήματα.

Εξειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή κατηγορία

Σε ποια αθλήματα ασχολείσαι περισσότερο; Στον τομέα του αθλητικού στοιχήματος, υπάρχουν πολλά αθλήματα στα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε, αλλά έχετε εμπειρία σε όλα;

Συνιστάται να στοιχηματίζετε μόνο στους αγώνες που παρακολουθείτε και γνωρίζετε, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε όλα τα στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πιθανές ήττες στους διαφορετικούς αγώνες. Καθώς και μελλοντικές συγκρούσεις ή την τροχιά κάθε μιας από τις ομάδες.

Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, οι αισθήσεις είναι πολύ σημαντικές, όπως και σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ ή το τένις. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να αρχίσετε σταδιακά να μπαίνετε στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος.

Ξεκινώντας από μικρά, μπορείτε να προχωρήσετε προσεκτικά και να αποκτήσετε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να κατακτήσετε με σιγουριά την εφαρμογή του αθλητικού στοιχήματος.

Αποφύγετε τα στοιχήματα σε φυσικά κέντρα στοιχηματισμού

Γιατί είναι καλύτερο να προτιμάτε τα διαδικτυακά στοιχήματα από τα στοιχήματα εντός έδρας; Υπάρχουν πολλοί λόγοι:

  • Βολικό: δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι κατά τις εργάσιμες ώρες, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες 24/7.
  • Τα κέρδη πιστώνονται στον λογαριασμό παιχνιδιών σας και μπορείτε να τα μεταφέρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  • Το στοίχημα σε πραγματικό χρόνο είναι δυνατό.
  • Διατίθενται ζωντανές ροές παιχνιδιών.
  • Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές για κινητά προσφέρουν μπόνους και δωρεάν στοιχήματα.
  • Οι πιθανότητες είναι συχνά πιο ενδιαφέρουσες.
  • Να επιλέγετε πάντα από καρδιάς

Στο αθλητικό στοίχημα, όταν θέλετε να τοποθετήσετε ένα συγκεκριμένο στοίχημα, πρέπει να ενεργείτε με το κεφάλι σας και όχι με την καρδιά σας. Συνήθως, υπάρχει μια ορισμένη τάση να ακολουθεί κανείς τα συναισθήματα. Ωστόσο, το μόνο πράγμα στο οποίο μπορεί να οδηγήσει αυτή η ενέργεια είναι μια σημαντική απώλεια χρημάτων.

συμπέρασμα

Και ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να μην ψάχνετε για άμεσες αποδόσεις, αλλά να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Οποιοσδήποτε ειδικός θα σας πει ότι στην αρχή είναι εύκολο να χάσετε με τα στοιχήματά σας, αλλά σταδιακά θα αρχίσετε να ανακάμπτετε. Το να βγάλεις χρήματα από τα αθλητικά στοιχήματα είναι μια πολύ μεγάλη κούρσα και είναι εύκολο να περάσεις από προβλήματα που θα σε κάνουν να σκεφτείς μια αλλαγή στρατηγικής.

Φυσικά, οι συνεχείς απώλειες είναι απαράδεκτες, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή και να αναλύσετε την κατάσταση και τις πιθανές λύσεις.

Ελπίζουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις συμβουλές στα στοιχήματά σας για να κερδίσετε χρήματα σιγά σιγά με αυτά.

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό είναι να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να μελετήσετε και να αναλύσετε τις μεταβλητές που επηρεάζουν τα αποτελέσματα του στοιχήματος και να μην απελπίζεστε αν δεν πετύχετε άμεσα αποτελέσματα. Εάν αποτύχετε, αξιολογήστε τι πήγε στραβά και προσπαθήστε ξανά. Και το πιο σημαντικό, να παίζετε πάντα υπεύθυνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *